Noutăți

17 Feb, 2023

Harta facilităților digitale disponibile cetățenilor din județul Prahova

admin

Harta facilităților digitale disponibile include informații referitoare la sursele de unde cetățenii pot avea acces la diverse facilități și servicii online, furnizate de Consiliul Județean Prahova și primăriile din județ.

Serviciile publice digitale sunt servicii guvernamentale care sunt furnizate online sau prin canale digitale, cum ar fi site-uri web, aplicații mobile sau alte platforme electronice. Aceste servicii sunt concepute pentru a oferi cetățenilor și organizațiilor, un acces ușor și convenabil la informații, resurse și asistență.

17 Feb, 2023

Cetățenie activă

admin

Cetățenia activă se referă la participarea indivizilor la activitățile politice, economice și sociale din cadrul comunității sau țării din care fac parte. Aceasta implică asumarea responsabilității personale pentru crearea unei societăți mai bune și colaborarea cu alții pentru a atinge obiective comune. În general, cetățenia activă este o componentă esențială a unei societăți sănătoase și democratice și este crucială pentru promovarea progresului social, economic și politic.

Cetățenia activă este importantă din mai multe motive:

17 Feb, 2023

Cetățenie digitală

admin

Cetățenia digitală se referă la utilizarea responsabilă și etică a tehnologiei și a internetului. În lumea din ce în ce mai conectată de astăzi, este important ca indivizii să înțeleagă impactul pe care acțiunile lor online îl pot avea asupra lor și a altora și să acționeze într-un mod care promovează siguranța, respectul și bunăstarea tuturor. În general, cetățenia digitală este crucială pentru promovarea unui mediu online sigur și responsabil și pentru a le permite indivizilor să ia decizii informate și etice în lumea digitală.